Stari sufletesti

D – Dezamagirea

Dezamăgirea este doar un termen pentru refuzul nostru de a vedea partea bună a lucrurilor.” – Richelle E. Goodrich

Dezamagirea are doua forme: una vine din nereusita, cand nu-ti iese ceva asa cum ti-ai propus sau cum te asteptai si a doua cand cineva iti inseala increderea.

Peste prima consider ca treci mai usor, zici ca asa a fost sa fie, te resemnezi, pui punct si o iei de la capat, in schimb cand cineva in care crezi, pe care il consideri poate prieten te tradeaza, te minte, iti ascunde lucruri, face anumite demersuri pe la spatele tau in momentul in care afli dezamagirea e imensa, aici nu mai poti pune punct si de la capat, ci pur si simplu PUNCT.

Prin clasa a VI-a ne-a venit o colega noua, foarte timida, introvertita, am facut tot posibilul sa o fac sa se simta bine, am luat-o cu mine in banca, am ajutat-o cu tot ce se putea, venea la mine acasa. Cand am ajuns in clasa a VIII-a am hotarat sa mergem la acelasi liceu, bucuria ne-a fost mare ca am picat in aceeasi clasa. La fel era si acolo speriata, plangea, greu adaptabila i-am fost alaturi, am consolat-o, etc.

La invatatura eram cam pe la acelasi nivel dintotdeauna, a venit vremea bacului, aici a fost surpriza, la mate am luat o nota ceva mai mica, iar ea 10. Mi-a picat fata, nu-mi venea sa cred, mie nu mi-a dat nimic de banuit ca de fapt ea facea meditatii, putea sa-mi spuna nu cred ca era ceva de ascuns (nu mai zic ca normal ar fi fost sa-mi arate si mie doar acolo unde consideram ca am ceva lipsuri), dar s-a vazut ca prietenia e doar din interes, asta e strict parerea mea si mi-o sustin.

epiesa.ro
epiesa.ro
epiesa.ro
epiesa.ro

epiesa.ro
epiesa.ro
epiesa.ro
epiesa.ro
epiesa.ro
epiesa.ro
epiesa.ro
epiesa.ro
epiesa.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s